2008. október 11. írta: [Brn]
Medvebarlangoló - Szorítópróba, lyukérzék, traverzálás

Medvebarlangoló - Szorítópróba, lyukérzék, traverzálás

Csütörtökön nem bírtuk tovább, ezért barlangba mentünk (a Mátyás-hegyi barlangba) a Medve őrssel (öten). Persze aki ilyenkor arra gondol, hogy barlangászni egyet jelent a tágas földalatti termekben történő cseppkőnézegetéssel, részben téved. Mi megmásztuk a Gillette-t, majdnem beszorultunk a szendvicsbe és tapspróbáztunk a színház teremben. (Ezek egyébként a föld alatti tájékozódást elősegítő fantázianevek.) Alább képes beszámoló.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képek alapján úgy tűnhet, hogy a barlang sáros és sötét hely. Valójában ez így igaz.A negyedik képen Bálint éppen a Micimackós próbát teljesíti (aki ismeri a mesét és látja a képet viszonylag egyszerűen kitalálhatja, hogy miről volt szó). Néhány gondolat tőle, a teljesítés utáni másodpercekből:

- Uhhh, aztarohadt! nemhiszemel (...) sohatöbbé, ezhihetetlen, arghhh (...) pfff, jajj.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr37708409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása