2008. november 01. írta: [Brn]
Badacsonytomaj: kevés lopó

Badacsonytomaj: kevés lopó

Szeptember végén örömteli és felemelő hírt közölt az egyik országos terjesztésű, nagy példányszámú közéleti és gazdasági hetilap, melynek címét nem szeretnénk közölni, ezért hívjuk csak HVG-nek. Az ősz elején összesített 2007-es ERÜBS (Egységes Rendőrségi-ügyészségi Bűnügyi Statisztika) adatok alapján ugyanis a KKK-hoz igen közel eső (értsd: a kunyhóban tett látogatásainkkor ezerszer vonatállomásként és bevásárló helyként használt) Badacsonytomaj nagyon jó eredményekkel végzett a "lakhely szerint legtöbb és legkevesebb bűnelkövetőt kibocsátó városok" listáján. Kiemelten közlik 'tomaj nevét, mint az egyik legkevesebb bűnelkövetőt produkáló várost (értsd: ezer lakosra jutó legkevesebb).

Nagyon örülünk, hogy a KKK révén megismerhettünk ezt a tiszta, jelen bűnnel és minden fertővel hullámzó tengerünkből új Ararátként emelkedő várost, mely szimbólum lesz számunkra. Nem utolsó sorban pedig fontos, hogy itt kevesebb munkára lelhet a REBISZ (=Rendőrök a Biztonságért és a Szeretetért).

A listán a legrosszabb eredményt egyébként a nyírségi Baktalórántháza érte el, ahol az egyik legtöbb az ezer lakosra jutó bűnelkövető és ahol 2007-ben 400 közvádas bűncselekmény történt. Lám, ott nincs is nekünk se csapatkunyhónk se Levrov postaládánk.

kkk

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr46741846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása