2008. december 20. írta: [Brn]
Adománygyűjtés!

Adománygyűjtés!

Mottó: A cserkész ahol tud, segít!

 

Csapatunk ruhanemű és tartós élelmiszer gyűjtést szervez a filmklub alatt, vagyis december 23-án délután 14.30-tól 19.00-ig a BIK csapatotthonban (Feketesas utca 5.).

 

Kérjük, hogy bárki, akinek kinőtt/megunt, de még használható ruhája/táskája/ egyéb kiegészítője van otthon, esetleg élelmiszer felajánlással is hozzájárulna gyűjtésünkhöz, hozza le a filmklubra! Illetve még akkor is lehozhatjátok, ha a karácsonyi teendők miatt nem tudtok maradni a filmekre!

Minden ruhaneműt szigetelőszalaggal/spárgával zárt nylonban (kukászsákban) kérünk, az élelmiszet pedig kartondobozban vagy cipősdobozban.

A beérkezett adományokat egyeztetésünk alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fogadja aznap este nyolcig, illetve 24-én reggel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr41833252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása