2009. január 14. írta: [Brn]
Csapatszoba munkanapló (2. rész)

Csapatszoba munkanapló (2. rész)

Bár médiumunk néha befagy a hidegben és egyéb teendők miatt csendes, ám ezúttal ismét hírt adunk a pasaréti toronyban fejlődő szobánkról. Az utóbbi időben ülő és körbe ülhető alkalmatosságokkal bővült a terület, ráadásul a világító rendszerek is szépen működnek.

A Medve őrs négy tagja szombaton úgy tapasztalta, hogy farkaskölyökordítóan metsző zimankó van a szobában (a külső hőmérséklettel kb. megyegyező), de a bent levő radiátor 2,5 óra alatt 12 Celsiusra azért felfűtött.

A szombati tevékenység fázisai voltak: 1) lefestettük eredeti színére az ablakot, most szép és csillog 2) tábori emlékfalat nyitottunk, a 2007-re emlékeztető motívum stenciles felfújásával 3) elhelyezünk egy térképet. Alább néhány kép is látható.

Felhívás. A kommenteknél várunk minden olyan hozzászólást, javaslatot ami arra vonatkozik, hogy mi kerüljön a falakra! Képek, tábori emlékek, cserkész jelképek, talált tárgyak, könyvespolc, fali szőnyeg, festmény?... Lehet ötletleni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr20876125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása