2009. február 25. írta: [Brn]
Szürkemarha beszámoló a téli táborról!!!

Szürkemarha beszámoló a téli táborról!!!

Nép! Bálint végre elküldte írásukat! Olvassátok!

 

A Szürke Marha jobb legelők reményében elvetődött a csobánkai cserkészparkba nyolc bika személyében, ahol nagyon jó téli táboron vehettünk részt . Bele botlottunk egy bonyolult gyilkossági ügybe, számháborúztunk plüss állattal, ugráltunk szivacsokon, RŐBBIZTÜNK (a szó helyesen természetesen rögbi, de olyan cukin írták, hogy nincs szívem korrektúrázni – a szerk.), játszottunk sokat, szivattuk a lányokat és még a takarmány is finom volt. Megkérdeztem pár kis marhát mi a véleményük a táborról:
 
Lebovics:
Az volt, hogy vasárnap reggel elmentünk egy hegyre durrogtatni őrsileg, röbbiztünk, sajnos nem volt külön szobánk. Egyik gyereket elneveztük izmos szöcskének. És jók voltak a kaják. ja és amikor mentünk a táborba kb.: 3X eltévedtünk. A szobában mindig szaltóztunk....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristóf:
Vasárnap a fél őrssel felmentünk egy dombra napfelkeltét nézni, sőt durrogtatni. Több matracot egymásra tettünk és szaltózgattunk rajta. Sajnos nem kaptunk külön szobát. Egyébként nagyon-nagyon jó volt a tábor!
 
Márkó:
Nagyon sz*r volt hogy 16000X eltévedtünk. Rossz volt hogy nem volt külön szobánk Jó volt a röbbi meg a játékok. A szobába mindig szaltóztunk. És külön zászló szertartásunk volt a Botival.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bazsa:
Jó volt kirándulni, petárdázni, röbbit játszani az egész tábor. A rossz az volt hogy hangosan horkoltak és ezért nem tudtam eleget aludni.
 
Boti:
A legrosszabb az volt hogy nem volt külön szobánk. Az egyik úgy horkolt hogy megremegett a föld ezért elneveztük izmosfűszálnak... Mikor szabadidő volt akkor szaltóztunk . A Szürkével vasárnap felmentünk a hegyre. Egyszer mosogattam is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gogo:
Jó volt az egész tábor szerintem. Vasárnap elment a Szürkemarha őrs egy hegyre, vagyis mi! Ott petárdáztunk Volt ott egy kutya, nem volt beoltva. Az Izmosfűszál horkolt mindig. Majdnem elfelejtettem odafele úton 15 perc helyett másfél órát mentünk.
 
 
 
A Jelszó Emil:
Szürkemarha Őrs!
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr19964664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása