2009. március 08. írta: kontár[Kalmano]
46-os pokerstars

46-os pokerstars

Március 6-án, pénteken este megrendeztük az első 46-os póker estet. A rendezvényre a beugró egy zacskó süti, vagy egy üveg üdítő volt, így végül 15 játékos érkezett meg a toronyszobába. A magas díjazású verseny mindenkit izgalommal töltött el, így nagy várakozásokkal kezdtünk a játékba.

A magas létszám miatt két asztalon játszottunk, és már többen a második körben all-in játszottak meg egy közepes erősségű párt. A kevésbbé tapasztalt játékosok gyorsan megszabadultak a zsetonjaiktól, ezért ők újabb zsetonhegyet kaptak, hogy megküzdhessenek a végső győzelemért. Az egyes asztalnál Gábor gyorsan chip-leaderré lépett elő, miután az egyetlen hölgy játékostól, Dorkától elnyert egy kisebb vagyont. A kettes asztalnál a tizedik körben Peti mondott all-int a flop előtt 1400 zsetonnal (kezdetben mindenki 1000 zsetonnal rendelkezett), amit Kálmán rövid gondolkodás után megadott (neki 4000 zsetonja volt akkor). Végül Peti A-K nyert Kálmán A-B-ja ellen. Ezután követekzett Bálint feltámadása, aki háromszor mondott all-in-t, és mindhármat megadták neki, viszont minden esetben ő nyert. Miután a játékosok fele kiesett, a két asztal megmaradt játékosai összeültek. András agresszív játékát végül Peti állította meg, amikor Misa 2500-as all-in-jét megadta, és meg is nyerte a kört. Végül Gábor, Bálint és Balázs is elvesztette az akkor már torony magasan vezető Peti ellen a zsetonjait, aki magabiztosan nyerte meg az első 46-os pókerversenyt. Ezúton is gratulálunk neki!

A játékosoknak nagyon tetszett a kezdeményezés, ezért a jövőben is várhatók hasonló játékestek. Aki más játékokban szeretné összemérni a tudását a többiekkel, az a kommenteknél megírhatja ötleteit. Én a következő játékokra gondoltam első körben: póker, bridge, tarokk, Carcassone, Catan, Ohne Furcht und Adel.

Alább közlünk egy  képet a pókerestről Balázs jóvoltából. : )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr49989291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása