2009. április 21. írta: [Brn]
A Gondolatrendőrség üdvözöl a Szép Új Világban! (TavasziTábor hírek)

A Gondolatrendőrség üdvözöl a Szép Új Világban! (TavasziTábor hírek)

Mottó: "Semmi sem a sajátod azon a néhány köbcentiméteren kívül, ami a koponyádban van."

 

Minden Kőrösi és Rejtő rajos, ill. BIK-es vezető figyelmébe! Az Igazság minisztérium munkatársai ezen a héten péntek, 16.00-ra készítették elő a vagonokat a Szép Új Világba való leutazáshoz, a nyugati vonatállomáson!

Aki nem jelenik meg (időben), a Nagy Testvér súlyos szigorára számíthat.

Készüljetek. Aki uralja a múltat, uralja a jövőt is. Aki uralja a jelent, uralja a múltat is - ideje megismernetek, hogy milyen a világunk, az antiutópiák világa, ahol a párthűség az első, és ahol a párthűség nemgondolkodást jelent.

Nagyon sok minden várható: a titokzatos Medvetélkedő (ahol csak az erősek maradnak állva), Kálmán mechanikus táncai (ahol senki sem), a teleképeken a legmanipulatívabb rövidfilmeket sugározzuk (ahol mindenki ül), felmérjük a zöldet a falanszter környéki tájon, adózunk a Nagy Testvérnek pár dologgal... meg még sok más is lesz.

Minden további kérdésre a gondolatrendőrség készséggel válaszol. (Mondjuk e-mailen)

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr1001078516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása