2009. november 26. írta: öcsiscout
El Camino

El Camino

Igen, igen tényleg ígértem, hogy írok:-)

Az augusztust Spanyolhonban töltöttem, de nem ám családi nyaralás volt Barcelonaban, se bulizás a Balear-szigeteken, hanem egy igen régi, a keresztény világ második legnagyobb zarandokútját jártam végig. Az El-Camino 880km, de bárki bármekkora részt mehet belőle, már 100km gyaloglás után teljes bucsú nyerhető Santiagoban. Lehet részletekben csinálni, lehet egybe, korra, nemre, vallásra és minden másra nézve bárki elindulhat az úton.

Annyi megkötés van,hogy vagy biciklivel vagy hátasállaton, vagy gyalog (mint a legtöbben) tedd meg az utadat.És persze van sok iratlan pici szabály is...

A kinttöltött közel egy hónapról beszéltem röviden azoknak akik eljöttek az Izlandos közös beszámolóra.Sokmindenre volt idő, sokmindenre pedig nem jutott idő, bárki akit érdekel a zarándoklat közlebbről, annak szívesen mesélek vagy olvassa el a blogomban írtakat.

Végezteül már csak annyi, hogy mindenkinek szívesen ajánlom az utat, nagyon sokat fejlődhet az ember, és ízletőül fogadjátok szeretettel ezt a kis képes összeállítást! (képeket Csóka Saci és jómagam készítettük, a filmet Saci húga Zsófi rakta nekünk össze)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr131555306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása