2010. november 16. írta: Don Milano
Roverportya reloaded - képekkel

Roverportya reloaded - képekkel

Ahogy azt sokan tudhatjátok, az idei évtől két új őrssel bővült a roverraj. A Cicka, Medve, Szarvas és Ördögmák őrs mellé a Rejtő Jenő roverrajba csatlakozott a Sólyom és a Kaktusz társaság is. A raj első nagy dzsemborija november 5 és 7 között zajlott Visegrádon. A jóféle roverportyán összesen 26-an vettünk részt Kornél és az én szervezésemben.

Kis ízelítő a hétvége eseményeiből: pénteken hangulatos teázás/beszélgetés, csapatkép-nézegetés és moziest volt, szombaton pedig interaktív előadások és játékok. Hallhattunk beszámolót Öcsitől a felvilágosító turnéja során az iskolások biológiai ismereteiről szerzett tapasztalatairól, a Kárpát-medencei magyarság jelenlegi helyzetéről (tőlem), az alkotmányozás nehézségeiről (Korn) vagy a kollektív történelmi tudat eufémiájáról (Barna). Sétáltunk, játszottunk a Duna-parton, volt borkóstoló, tánctanítás Kálmánnal, helyesírási röpteszt és raji tervezgetés. Vasárnapra már csak a pakolás maradt. További fényképek hajtás után, Kanga képei itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr692451696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása