2011. július 18. írta: [Brn]
Vége a tábornak (Képadag 1.)

Vége a tábornak (Képadag 1.)

A helyszínen, valamint az eddig zajlott utótalálkozókon végzett villámkutatások alapján máris az elmúlt 10 év legjobb táborai között számon tartott 2011-es nyári nagytáborunk szombaton, az elpakoló csapat hazatértével hivatalosan is véget ért. Tíz blogbejegyzésnyi írott anyag, beszámoló is kevés lenne elmesélni mindent, ami az utóbbi két hétben történt, de azért az elkövetkezendő napokban folyamatosan igyekszünk képekkel, emlékekkel vegyes posztokban összefoglalni a Hajmási Péteren, hogy mi is történt Kadarkút-Kerékpusztán július 4. (illetve 1-4.) és 15. (illetve 16.) között. Az első adagban Kálmán képeiből lesz válogatás.


Mester és Tanítványai


Szürkemarha őrs, amint jobbra tart


Egészségügyi körlet


Kálmán és Boldi. Kálmán éppen "a"-t mond, Boldi erre egy "á"-val kontráz.


Cute Overload.
 


Esti rutin.
 


Víztöltés a fürdősátor mellett. A kadarkúti tűzoltóknak köszönhetően az árnyékban mért 35 Celsius egészen elviselhető lett.


Színház, kukás gyerekkel.


A 2011-es tábori könyha, nádkerítéssel, ételkiadóval, víztartállyal, gulyáságyúval.


A Tajga Gyöngye Pista bá'-val és Bálinttal.
 

Az első gyorsválogatás végén megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem a sok külső segítséget, melyek nélkül táborunk soha nem lehetett volna ilyen sikeres. Szeretnénk tehát köszönetet mondani elsősorban a következőknek: Nagypál Tibor, táborhelyünk tulajdonosa, a Kadarkúti Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói, a Kaposvári Vízmű vízellátási főmérnökségének munkatársai (Balázs és a sofőr Józsi), Pista bá', a hencsei golfklub emberei és mindenki, aki a falunap létrejöttéhez hozzájárult.

 

További képek hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr783076148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása