2011. november 13. írta: [Brn]
A szombati csapatprogramról

A szombati csapatprogramról

Nagyjából kilencven csapattag kirándult együtt szombaton a Vértesben, immár hagyományosnak mondható őszi csapatprogramunkon.

A többség számára láthatatlan, néhány fős (vezetőkből és roverekből verbuvált) előcsapat már reggel hétkor elindult Pasarétről a helyszínre (Vitányvár), hogy a tényleg festői dombtetőn beröffentse déli leveshez szükséges főzőapparátust.

A csapattagok vonattal érkeztek Szárligetre, hogy onnan mintegy 7-8 km-es gyalogtúrával közelítsék meg a meredek várdombot. Útközben meg kellett oldaniuk néhány feladatot.

A várrom alatt a megérkezés öröme irdatlan számháborúba kulminált. (Ennek eredményeiről jó lenne, ha valaki kompetens harcos beszámolna, mert ebben az időszakban én valahol az úton repesztettem csomagszállítás miatt.)

A program közös evéssel folytatódott. Ugyan hideg volt, de nagyon szép idő is, a meleg leves pedig tartotta a lelket, panaszra nem lehet tehát okunk.

A 2011-es őszi csapattúra történeti előzményei:

2009, Királykút
2010, Homok-hegy

 

Akinek több képe van, pattintsa fel valami galériába és jelezze a csapatlistán! Köszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr33375266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása