2011. november 23. írta: [Brn]
Kaktusz portya 2011. – Balassagyarmat

Kaktusz portya 2011. – Balassagyarmat

Megkésett rendszerben publikált bejegyzés következik a Kaktusz őrs őszi portyájáról. A szöveget Lívia írta, és már sokkal korábban elküldte, de Hajmási Péter nagyon elfoglalt volt.

A Kaktusz őrs idén ünnepli megalakulásának 10. jubileumi évfordulóját. Ezen alkalomból egy különleges portyára mentünk szeptember 2-4-ig Balassagyarmatra. Először is elhatároztuk, hogy stoppal utazunk, mert az izgalmasabb /és olcsóbb/ is. Eleinte négyen (2sófi, Anna, Kriszti,Lívia) indultunk, majd kettesével 5 stoppal érkeztünk meg úti célunkhoz. Szuper szállásunkról Kriszti nagymamája gondoskodott, aki fotósként egy profi képet is készített rólunk. Az első nap fáradalmait és izgalmait egy pizzával koronáztuk meg.

Szombaton csatlakozott hozzánk Orsi és Zsuzsi is, akik szintén stoppal jöttek. A forró délutánt egy városi vetélkedővel töltöttük el. Sőt még egy helyi fesztiválon kirakodóvásárában is nézelődhettünk. Este szintén pizzáztunk, mellyel most éjszakánkat indítottuk el.

Vasárnap dél körül indultunk haza. Szerencsésen mindenki megérkezett; stoppal természetesen. Soha nem felejtjük el ezt a hatalmas portya élményt, melyet immár önállóan Ági nélkül szerveztünk meg magunknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr73407086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása