2012. november 24. írta: [Brn]
Pilis-küldetés, november – szürkemarhák a ködben

Pilis-küldetés, november – szürkemarhák a ködben

IMG_8964.jpg

Van egy tippem, hogy majd ha XXII. századi társadalomtörténészek a 2010-es évek fiatal lázadó szubkultúráját kutatják, akkor azt nem mondjuk kékre festett hajú, előreszaggatott farmeros, kemény zenére tomboló ifjakban, hanem a ködös november-végen is erdőt járó, különböző barlanglyukakba mászó, fáradságaikra a hegytetőn durván megcukrozott teát fogyasztó cserkészekben találják majd meg.

November 24-én a hat szürkemarhával túráztunk: Csobánka-Pilisszentkereszt-Dobodgókő (kb. 15 km) volt az útvonal, közben hosszabb időt töltöttünk a Dera-szurdoknál.

IMG_8889.jpg

Köd volt, de hideg nem, jó kilátással rendelkező helyeket még így is találtunk. Közben őrsi és tábori sztorizás, valamint általam nem ismert számítógépes játékok kibeszélése folyt. Ezen kívül Lovas Berci mutatott mutatványokat: az egyiknél például fejjel tompított az avaros domboldalba, hogy a többiek csak néztek, mint kígyó a cipőboltban.

IMG_8916.jpg

IMG_8896.jpg

IMG_8900.jpg

Kis-Piacskó csodálatos tájai

IMG_8912.jpg

IMG_8903.jpg

marhatura1.jpg
Ez milyen gomba? Kommentben kérünk tippet

IMG_8938.jpgDera-szurdok

IMG_8948.jpg

IMG_8954.jpgDobogókő, Jancsi büfé (ha jól emlékszem)

IMG_8967.jpgKilátás Dobogókőről, ködben

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr624923510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása