2013. december 04. írta: KDorka
Benedek Elek Raj látogatása a Parlamentben

Benedek Elek Raj látogatása a Parlamentben

November 22-én ellátogattunk (Padlizsán és Karvaly őrs) a Parlamentbe. A Széll Kálmán téren gyülekeztünk, de néhányan csak a Kossuthon csatlakoztak hozzánk. Persze, mint minden „kiránduláskor”, most is voltak, akik nem érkeztek meg időben, de miután ők is odaértek, elindultunk a metróval. Mikor feljöttünk a felszínre csatlakoztak még hozzánk páran, így mentünk az Országházhoz.

A bejáratnál két őr fogadott minket, mindenkinek a kezébe nyomtak egy „belépőt”, s lelkünkre kötötték, hogy ne vegyük le. Ezek után egy ellenőrzésen kellett részt venni. Egyeseknél kés vagy olló is volt, mert egyenesen az iskolából jöttek. Le kellett adni mindent, még a táskákat is átvilágították. Miután átestünk az ellenőrzésen, végre beléptünk a Parlamentbe. Kedves volt a vezetőnk, ezért berakhattuk a cuccainkat a Házelnök úr irodájába. A lepakolás után kezdődhetett az idegenvezetés. Megnéztük a Szent Koronát, Európa legnagyobb szőnyegét, a szivartartókat és még sok minden mást. Végül egy fotó is készült rólunk, ahogyan ülünk a Parlament fő kupolája előtti lépcsőn.

Kifelé nem volt semmi gond, még ajándékot is kaptunk. Megköszöntük a szíves vendéglátást, és elindultunk hazafelé.

 

Írta: Tass Bulcsú, Karvaly őrs

DSC_2488.jpg

DSC_2486.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr475676138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása