2014. január 12. írta: KDorka
Budapest kicsit másképp- Karvaly őrs beszámolója

Budapest kicsit másképp- Karvaly őrs beszámolója

9:30-kor találkoztunk a Széll Kálmán téri óra alatt. Itt Misa két négyes csapatra osztott minket. Az első csapatnak megmondta a szükséges információkat, kiosztotta a feladatlapot, és szélnek eresztette őket. Nekünk, a második csoporttal várnunk kellett húsz percet, csak aztán indulhattunk. A lapon 16 kérdés volt. Ezekre kellett megtalálni a választ szerte a városban. Voltunk az Operánál, a Bazilikánál, Pilvax kávéháznál, Parlamentnél, meg még sok más helyen. Le kellett magunkat fényképezni a Nemzeti Múzeummal és a Széchenyi István téren a bezacskózott királylánnyal. :)

Mire végeztünk az összes feladattal már fél egy volt. Sorra hívtak minket a szüleink, hogy kész az ebéd és, hogy mikor érünk már haza. Elmondtuk nekik, hogy mindjárt otthon leszünk, ezzel megnyugodtak, és nem hívtak többet.

Háromnegyed egyre visszaértünk a Moszkvára (Széll Kálmán tér), ahol a többiek már vártak minket. Itt leellenőrizte Misa a válaszokat, majd kiosztotta a nyereményt. Ezután mindenki hazament, és jóízűen csokit majszolgatott.

Tass Bulcsú

IMG_20140111_111824.jpg

2014-01-11 12.27.07.jpg

IMG_20140111_121321.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr415755179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása