2014. szeptember 10. írta: [Brn]
Nyáridéző, évkezdő tábortűz szeptember 20-án!

Nyáridéző, évkezdő tábortűz szeptember 20-án!

_MG_2024.JPG

Csapatunk hagyományos, a táborozási időszakot záró, évadkezdő tábortűzét idén szeptember 20-án tartja. A helyszín a tavalyihoz hasonlóan: a nagykovácsi kastély kertje.

Ami várható: korlátlan csapathangulat, tábortűz.
Ami nem várható: csendes és felfordulásmentes kastélykert.

Találkozó:
• A csapattagoknak 14 óra 30 perckor (tehát délután fél háromkor) a 61-es villamos hűvösvölgyi végállomásánál.
• A szülőket, testvérek és más vendégeket pedig szeretettel várjuk 17 óra 00 perctől a helyszínen. (Parkolási lehetőség lesz.)

Helyszín:
Teleki-Tisza kastély, Nagykovácsi (2094 Nagykovácsi, Kossuth u. 2-4.) A Hűvösvölgyi úton végig, majd a Nagykovácsi úton kell kifelé menni, ahogy a Sztrilich Pál Cserkészparkba is mennénk, csak tovább. Térképen:


Nagyobb térképre váltás

Fontos! Nagykovácsi kívül van a főváros területén, tehát eltérő szabályok érvényesek a buszjegyeknél: kiegészítő jegyet kell váltani majd!

A közös uzsonnához kérjük, hogy a lányok édes vagy sós süteményt, a fiúk pedig gyümölcslevet hozzanak magukkal! (Fontos: chipset és szénsavas üdítőt ne hozzatok. Baromi káros. Tényleg.)

A 30 napos előrejelzés szerint jó idő lesz, tehát esőprogramot egyelőre nem hirdetünk. Ha mégis beütne a rossz idő, legkésőbb azon a héten szerdán tájékoztatást adunk, hogy hol lesz a csapatprogram!

A program vége:
• Előre várhatóan 19 óra 45 perckor.

Csapattagok közösen buszoznak vissza Hűvösvölgyig, Pasarétig és a Széll Kálmán-Moszkva térig, igény szerint.

Gyertek!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr436687501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása