2009. január 06. írta: [Brn]
Csapatkarácsony - vol. 2.

Csapatkarácsony - vol. 2.

A Kőrösi Csoma Sándor cserkészraj és a Rejtő Jenő roverraj közös karácsonyt tartott december 22-én, hétfőn este. A csapat színe-java a Ménesi úton, egy alig látszó kápolnában kezdett lelki melegedővel, néhány sarokkal odébb pedig (a Himfy utcában) forralt borral és persze teával főztek téli ízeket segítőkész Ördögmákok. [Utóbbi mondat kicsit giccses lett, elnézést - a szerk.] A képeket pedig köszönjük Balázsnak.

 

 

Herbert bá is vendégünk volt - egyben őt kértük fel, hogy egy kevés mesével, nosztalgiával emelje az est fényét, és segítsen hozzá minket egy - mondjuk a vágtázó külvilágnál - karácsonyibb hangulathoz.

 

A finálé keretein belül aztán heves ajándékozás vette kezdetét. Mindenki oda s vissza lett ajándékozva. A Cickafarkoknak például mindez annyira tetszett, hogy maradtak miután mindenki elment és nem bírták abbahagyni az ajándékozást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Utolsó, személyes jellegű megjegyzés. Fogalmam sincs, hogy fértünk el 35-en. Harmincöten.]

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr89860574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása