2009. február 22. írta: kontár[Kalmano]
Megint Filmklub

Megint Filmklub

A febrári filmklub jövő szombaton (feb. 28) kerül megrendezésre.
A helyszín a BIK rajotthon (Feketas u. 7 alagsor 1/d)
A fiatalabb korosztálynak (farkaskölyök, cserkész jelölt, ill. Mennyét, Ribizli, Dámvad, Tűzliliom őrsök) 15:00-17:00-ig vetítjük a Sövényen túl (Over the edge) c. amerikai szinkronizált animációs filmet, ami aranyos kis állatok segítségével tart görbe tükröt a fogyasztói (elsősorban az amerikai kertvárosi lét) társadalom elé.
 
Az idősebb korosztálynak (rover, cserkész (tehát a Menyét, Ribizli, Dámvad és Tűzliliom őrsöket erre a filmre is szeretettel várjuk) 17:00-19:00-ig vetítjük a Tanu c. magyarul beszélő filmet (Rendezte Bacsó Péter), Kállay Ferenccel a főszereben. A film a 60-70-es évekbe vezeti vissza a nézőt. Alapvetően a szocializmusban élő esetlen kisember életét láthatjuk hol vicces, hol szomorú képekben.
 
A filmek alatt az üzemeltető pattogatott kukoricát oszt a rendes magaviseletű nézőknek.
 
Üdvözlettel:
Borbás Barnabás, és Martinovics Kálmán
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr5958427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása