2010. március 17. írta: Don Milano
Erő, izom, kondizom - Sportkártya cserkészeknek

Erő, izom, kondizom - Sportkártya cserkészeknek

Remek lehetőség azoknak, akik szeretnek mozogni, sportolni! A Magyar Cserkészszövetség létrehozta a Sportkártyát, amellyel számos helyen lehet ingyen kondizni, futni, aerobikozni, úszni vagy épp falat mászni. Ahogy a rendes sportbérletek, ez is havi díjas, ám számos előnye van.

Nem egy, hanem rengeteg helyen elfogadják szerte az országban! Lista itt! Ráadásul sokkal olcsóbb a hagyományos belépőknél, s nem csak egy sportágra szól!

Bármelyik cserkész igényelheti, így a csapatunkból is bárki rendelhet ilyet. Annyi a kikötés, hogy ha 18 év alatti vagy, akkor a szülői beleegyezés is kell. Részletek, és minden további információ ezen az oldalon.

(Képünk illusztráció, azt mutatja, hogy ilyen erősek is lehettek, mint Laci, aki épp tábori őrtorony mázsás oszlopát billenti könnyedén helyre.)

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr221846369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása