2012. március 15. írta: [Brn]
Idei második, ezúttal is fergeteges őszi Ribizli portya beszámolója

Idei második, ezúttal is fergeteges őszi Ribizli portya beszámolója

Constantinovits Kinga írása 

Elérkezett a várva-várt időpont, amikor egy budapesti mini portya keretében meg tudtuk ünnepelni a Ribizli őrs 6. szülinapját. November 26-án, szombat este találkoztunk a Széll Kálmán téren, innen a Mátéék csapatotthonába mentünk kocsival. Ott, egy kis gyors berendezkedés után, fergeteges csocsózás következett, ami mellett persze nélkülözhetetlen volt a hangos zene. Az x. Csocsómeccs után, már mindenki beleélve és elszántan játszott, de ezt a játékot megszakította az, hogy valaki csöngetett. Ugyanis végre megérkezett a megrendelt pizzánk, amit hangulatos asztali gyertyák és ribizlis ital mellett fogyasztottunk el. Nos, akkor derült ki, amit már említettem, hogy őrsünk 6. szülinapját ünnepli.

Meglepve és boldogan koccintottunk, de ezzel még korán sincs vége a beszámolónak. Aznap volt még egy program, a kihagyhatatlan filmnézés. A film alatt senki sem aludt el, mert a Villámtolvajt néztük meg és csak másnap aludtunk el és érdekes módón, kora reggel keltünk fel. Ezzel ért véget a portyánk, reméljük (biztos) jövőre is sor kerül egy ilyenre.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr604317980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása