2012. december 11. írta: [Brn]
Csapattagok az autista gyerekeket segítő rendezvényen

Csapattagok az autista gyerekeket segítő rendezvényen

P1530833_.jpg

December 8-án, szombaton (nem sokkal a téli túránk után) csapattagok végeztek önkéntes segítő munkát a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rend jótékonysági hangversenyén, melyet a gyöngyösi Autista Segítő Központ támogatására szerveztek Belvárosi Ferences templomban. Feladatunk a közönségtér berendezése, a hallgatóság és a VIP-részleg érkezésének koordinálása, majd a rendezvény utáni elpakolás volt.

P1530829.jpg

Ábrahám Laciék azért nem jöttek a túrára, mert részben annak ideje alatt kellett berendezni a templomot, mely a koncert idejére teljesen megtelt. A hangversenyen Claudio Monteverdi Mária-vesperás című művét adta elő az erre az alkalomra összeállt Vespro kamaraegyüttes és kórus, Derecskei András vezényletével. A magaskultúra ezen kiemelkedő élményét főként a Menyét őrs tagjai díjazták.

P1530909.jpg

P1530796.jpg


P1530777.jpg

 

A fotókat köszönjük Gieszer-papának!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr424959427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása