2024. február 16. írta: Botond_P
SZJA 1% felajánlás csapatunk alapítványa számára

SZJA 1% felajánlás csapatunk alapítványa számára

Örömteli hírt szeretnénk megosztani: a 2024-es évtől kezdve lehetőség van csapatunk alapítványa, azaz a ProCapistrano Alapítvány számára felajánlani a személyi jövedelemadó 1%-át.

Kérjük, hogy idei SZJA bevallásod során rendelkezz csapatunk alapítványa javára, segítsd ezzel önkéntes munkánkat! Adód 1%-ának felajánlásával úgy támogathatod cserkészcsapatunkat, hogy az neked egy fillér kiadással sem jár.

Minden felajánlás számít, hiszen a befolyó adományokat közvetlenül a cserkészeinkre tudjuk fordítani. Támogatásod révén nagyobb támogatást adhatunk közösségünk portya-, tábor-, és tagdíjaihoz, elhasználódott felszereléseinket újakra cserélhetjük, és még élvezetesebb programokat szervezhetünk a csapatunkba járó egyre több gyereknek.

egysza_insta_leveles4.pngMiért a ProCapistrano Alapíványt támogassam?

Felelős állampolgárként éjl a felajánlás lehetőségével, hiszen általa adódnak legalább egy apró szeletéről saját hatáskörben dönthetsz! A ProCapistrano alapítvány kizárólagos célja a 46. Kapisztrán Szt. János cserkészcsapat támogatása, a cserkészet mozgalmi működéséhez szükséges anyagi háttér megteremtése.

Csapatunk 30 fős vezetősége önkéntes fiatalokból áll, akik fáradságot nem kímélve dolgoznak azon, hogy a környékbeli gyerekek számára erős, megtartó, értékalapú közösséget teremtsenek. Az elmúlt 3 évtized kitartó munkája nyomán mára több, mint 150 tagot számlál csapatunk. Célunk, hogy életrevaló, elkötelezett, felelős, egészséges állampolgárok nevelésével hozzájáruljunk egy jobb világ megteremtéséhez. 5-10 fős őrsi közösségeinkben a gyerekek játszva tanulják meg az élethez legfontosabb készségeket: együttműködést, egymás elfogadását, a természet szeretetét, önmaguk nevelését és nyitottságot Isten felé. Csapatunk olyan, mint egy nagy család: a hozzánk csatlakozókat egy életen át kíséri, mély barátságokkal és feledhetetlen élményekkel teszi gazdagabbá.

A cserkészet keretein belül szervezett programoknak azonban költségei is vannak: a szállások, étkezések, felszerelések árát magunk kell előteremtenünk. Felajánlásod segíségével még több gyerek számára teheted elérhetőve közösségünket, segíhetsz, hogy rászorulóknak és nagycsaládosoknak se jelentsen gondot a részvétel.

Hogyan tudok rendelkezni adóm 1%-áról?

  • Ügyfélkapuval rendelkezőknek legegyszerűbb az eSZJA online kitöltőprogram használata. A kezdőlapon, az 1+1%-os nyilatkozat alatt a "Nyilatkozom" gombra kattintva, a "Rendelkezés civil kedvezményezett részére" mezőben kérjük add meg a ProCapistrano Alapívány adószámát, ami az alábbi:

18338647-1-41

  • A fent leírt folyamatot szemlélteti ez rövid videó.
  • Postai úton a 22EGYSZA jelű nyomtatványon, amelyet lezárt borítékban az adózó állandó lakcíme szerinti illetékes NAV címére kell megküldeni.

 

Köszönjük, hogy adód 1%-ával Te is a 46-os cserkészeket támogatod!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr7418327243
süti beállítások módosítása