2008. szeptember 04. írta: [Brn]
Hajmási Péter - Gy.I.K. (vagy F.A.Q.)

Hajmási Péter - Gy.I.K. (vagy F.A.Q.)

Kedves Látogató!

Az alábbiakban igyekszünk választ adni az elméletben felvethető Gyakran Ismételt Kérdésekre.

IMG_3082.JPG
 

Mi ez?

A 46. sz. Kapisztrán Szent János Cserkészcsapat közösségi blogja. Csapatunk Budán, a II. kerületben működik a Pasaréti Ferences Plébánia és az Országúti Ferences Plébánia szárnyai alatt. Az oldal célja a tájékoztatás és a közösségépítés.

Ez csapathonlap?

Nem egészen. Kevesebb statikus tartalommal, elsősorban a közösség aktuális életét érintő témákkal foglalkozó közösségi lap.

Kik írják?

A moderátorok és adminisztrátorok a csapat vezetőségéből kerülnek ki, de bejegyzést bármelyik csapattag küldhet a kapisztran [at] gmail com címre.

Nem látom át az egészet. Mit tegyek, ha pl. csak az eseményekről szóló hírek érdekelnek?

A megoldás a címkézésben. Minden bejegyzés kap néhány címkét (az egyszerűség kedvéért minél kevesebbet), ezek egy sorban láthatók a bejegyzés szerzőjének nevével és az időzítéssel. 

Miért "Hajmási Péter"?

Aki volt már negyvenhatos tábortűzön, tudja.

Ez most azért van, hogy többet üljünk a gép előtt?

Nem. Mai gyerekként éppen eleget ülünk a gép előtt. Az oldal van a csapatért, nem fordítva. A hozzászólás pedig nem pótolja az élőbeszédet. Tessék kimenni az erdőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr91647477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása