2014. március 09. írta: [Brn]
Menyéteket vacsoráltattak a Bangó Bár™ lányai

Menyéteket vacsoráltattak a Bangó Bár™ lányai

P1170672.JPG

Március 8-án, szombaton a Pókbangó őrs leányai finom vacsorával várták a Menyét őrs elegáns tagjait. Lívia beszámolója következik.

Már a vacsora előtti héten elkészítettük a mécsestartókat, és ezek színe meg is határozta a további dekorációk színvilágát. Tehát a kék és árnyalatai domináltak az est során.

Közel négyórás készülődés során szépen berendeztük és feldíszítettük a a Bangó Bár fő, hosszú termét. A három fogást közös csapatmunkával sikerült pontosan 18 órára elkészíteni, amikorra a nyitó gálavacsora időpontját tettük. Dress code-ot fekete-fehérben határoztuk meg magunknak, színes kötényekkel vidámabbá téve. A fiúk is elegánsan ingben, nyakkendőben jelentek meg.

A kezdés igazán pontos volt, egy Különleges Bangó Mangó Welcome drink kíséretében. A meghívásért cserébe gyönyörű rózsával leptek meg minket a menyét úrfik!

A Menü:

menü.JPG

Nagyon jó hangulatban telt az este, melyet egy képvetítéssel egybekötött nosztalgiázással koronáztunk meg. Köszönjük Huginak a képek összegyűjtését!

P1170644.JPG

P1170646.JPG

A vacsora lezárása után még zsebszöveges beurgót is improvizáltunk, majd egyéb közös játékokat.

Összességében remek estét tudhatunk a hátunk mögött. Mi kilencen (lányok) igazán megdolgoztunk érte, és öröm volt látni, hogy a fiúk mind a hatan jól érezték magukat. Reméljük, jövőre folytatás következik!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr325851995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása