2008. szeptember 05. írta: [Brn]
Megint szeptemberi tűz

Megint szeptemberi tűz

A hagyományoknak megfelelően idén is táboridéző tábortűz a cserkészparkban. (Sztrilich Pál Cserkészpark, Nagykovácsi, Julianna major - gépkocsival: Adyligettől a Feketefej utcán Petneházy lovardáig, majd jobbra 2 km aszfaltúton)

Időpont: 2008. szeptember 20. szombat
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A találkozó:

  • idén először biciklis különítménnyel: 16.20-kor a Pasaréti téren (csak 16. évét betöltött cserkészeknek, mert ők a tűz után éjszaka a visszaúton is így mennek) Gieszer Bálint vezetésével
  • bicikli nélkül közlekedő csapattagoknak: 16.00-kor az 56-os villamos Hűvösvölgyi megállójánál Stark Ági vezetésével. Kérjük, hogy lehetőség szerint a nem kerékpárosok egyeztessenek az autóval érkező szülőkkel vagy vezetőkkel, hogy az éjszakai programzárás után ők se gyalog tegyék meg az utat a legközelebbi tömegközlekedési csomópontig!
  • autóval érkező vendégeinknek: 17.00 és 17.15 közt a cserkészparkban (segítőink jelezni fogják a parkolás helyét)

Várunk minden csapattagot és Kedves Szüleiket szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr77649469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása