2008. október 12. írta: kontár[Kalmano]
Filmklub: Kezdődik

Filmklub: Kezdődik

Október 25-én, szombaton indul a 46-os filmklub. Havonta egyszer lesz alkalmunk összegyűlni, hogy hódoljunk a mozgókép adta élvezeteknek. Minden hónapban egy-egy filmet vetítünk a kisebb, és a nagyobb korosztálynak. Persze a nagyok lenézhetnek a kicsik filmklubjára is. Sajnos technikai okokból ez fordítva nem lehetséges.

Tehát két hét múlva, szombaton fél 5-től vetítjük a Verdák c. animációs filmet, amire szeretettel várunk minden farkaskölyköt, és cserkész-jelöltet. Büfé nem lesz, aki szeretne, az hozhat az őrsének valami ropogtatni valót. A film után két rövidfilmet is megnézhettek a Pixar jóvoltából.

 

 

 

 

 

A cserkész, és rover korosztálynak este 7-től vetítjük a Tökéletes trükk c. amerikai filmet, Christopher Nolan (Memento, Batman: Kezdődik, A sötét lovag) rendezésében. A főszerepekven Christian Bale (Equilibrum: Gyilkos nyugalom, Batman filmek), Hugh Jackmann (X-men Farkasa ), Michael Caine (Az olasz munka, A mesterdetektív) és a szépséges : ) Scharlett Johanson (Match Point, A sziget) látható.

A végére egy kép a filmből, kommentár nélkül:

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr21709797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása