2008. október 29. írta: Don Milano
Kapisztrán Királyok és Super Nova - avagy csapatunk aranylábú ifjai

Kapisztrán Királyok és Super Nova - avagy csapatunk aranylábú ifjai

Talán sokan tudják, talán sokan nem: létezik cserkészcsapatunknak két félhivatalos fociválogatottja. A történet nagyon röviden annyi, hogy még 2004-ben néhányan a Medvék és a Szarvasok közül elkezdtünk hobbiból különféle köztéri pályákon labdát kergetni. Hétvégén, hétköznap, amikor csak ráértünk. Egy idő után felmerült az igény arra, hogy hivatalosabb formában is folytassuk ezt a tevékenységet, így újabb tagok csatlakozásával 2005-ben megalakítottuk "A Válogatottat". Ezt Kapisztrán Királyokra kereszteltük. Képek és focis honlap alább! 

Első komolyabb megméretésünk is ekkorra tehető: részt vettünk a felvidéki Liliom Kupán, aminek igen nagy reményekkel nekivágva megtapasztaltuk, hogy a dicsőséges utolsó helyért is meg kell küzdeni. De lelkesedésünk nem apadt, készíttettünk igazi mezeket, és gőzerővel gyakoroltunk tovább. 2006-ban jelentős fordulat következett be a focicsapat életében: lett állandó edzőhelyünk, és a megnövekedett létszámra való tekintettel két csapatra oszlottunk. Így jött létre a Kapisztrán Királyok mellett Martinovich Andris vezetésével a Super Nova.

A következő időszakok összefolynak: időről időre kisebb-nagyobb kupákon, cserkész és nem cserkész focitornákon játszunk, és természetesen hétről hétre másfél órás edzéseken igyekszünk fejlődünk. Eredmények pedig az eltelt idővel arányosan bizony vannak is: tornagyőzelmek, veretlenségi sorozatok etc. Minderről és a legfrissebb hírekről a két csapat honlapján lehet tájékozódni. Nem mellékesen itt rengeteg kép is látható a focis mindennapokról és kiemelt alkalmakról. A jövőben ezentúl minden jelentős focis eseményről olvashattok majd a blogon, és természetesen szólunk akkor is, ha drukkerekre lesz szükségünk... merthogy lesz.

Honlapunk:

 http://focicsapat.googlepages.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr43739590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása