2008. november 14. írta: [Brn]
Informatív dicsőségtábla: tömeges szalagavatás a csapatban!

Informatív dicsőségtábla: tömeges szalagavatás a csapatban!

Mottó: Mind megvénülünk egyszer.

Alább nagyszabású (haha) összeállítást olvashattok az idén szalagot kapó, jövőre pedig már érettségiző csapattagokról. Mindez azért is kiemelten érdekes, mert a csapat újkori történelmében soha még nem maturáltak ennyien egyszerre. A felsorolásban szerepel a közelgő szalagavató helye és időpontja is. Beugrót csak ott tüntettem fel, ahol sikerült kiderítenem az összeget. A kommenteknél szeretném kérni az érintettek közönségnek szóló buzdítását/tiltakozását, ill. azt, hogy milyen táncot táncoltok és mennyire nyitott az afterparty.

Gieszer Bálint  - november 15. szombat, Móricz Zsigmond Gimnázium. Belépő a helyszínen váltva: 1800 Ft (vagy 1600, Bálint nem emlékezett pontosan). A hírek szerint Főmarha Úrat a tánc előtt monociklis bemutatón is megcsodálhatjuk, ami (valljuk be) nem semmi!

Laura és Török Marci - november 29. szombat, Városmajor Gimnázium. Belépő (Eszter információja szerint, melyet Bálint is megerősített) nincs. Ellenben senki ne jöjjön valódi szőrme bundában, esetleg krokodilbőr veszkócsizmában, mert a VMG ökogimnázium (ezt onnan tudom, hogy nem vihettünk a magazinunkból sem annak idején).

Ani és Dalma - november 30. vasárnap, Sportmax. Nem hagynak sokáig pihenni, mert a szombati VMG után egyből jön a SZIG-es örömködés. Belépőről nincs információm, de már várom Milán pletykáját. A helyszín a XI. kerületben van: frissen nyitott sportcentrum, honlapja itt.

Martinovich Andris - December 13. szombat. András szavait idézve: "fú, valahol Újpesten, most nem jut eszembe". Beugró nincs, ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a szervezők kevésbé számítanak kordondöntő méretű tömegre és zabolátlan baráti társaságok csápolására. Egyszerűbben: kicsit bensőségesebb ez az alkalom, így Andrist inkább az afteron ostromoljátok.

Dicsőségtáblánkon továbbá...
Nem pontatlanság vagy véletlen, hogy Boldi és Gábor szalagavatója nem szerepel itt. Nem a mi és nem is az ő hibájuk - a diszkrét narratíva nem enged többet mondani, kérdezzétek őket. Fontos még megjegyezni, hogy tizenegyedikes léte ellenére Gergő, a végzős lányok és királyságpárti földrajztanárok első számú kedvence is táncolni fog! Andris párja pedig Dorka lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr29769173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása