2009. október 15. írta: [Brn]
Pasarét75 + Slumdog Millinaire - vasárnapi program 9:20-tól

Pasarét75 + Slumdog Millinaire - vasárnapi program 9:20-tól

Mint az köztudott, különleges alkalomból vasárnap csapatmise lesz Pasaréten: 2009. október 18-án, vasárnap a pasaréti plébánia 75., a ferences rend 800. születésnapja alkalmából hálaadó szentmisét tartanak. A misét Juliusz Janusz érsek úr, Magyarország apostoli nunciusa celebrálja.

Találkozó: 9:20-kor Pasaréten, a templom előtt. (Természtesen egyenruhában!)

Persze ezért is érdemes eljönni, de utána filmklub is lesz, a 14+-os korosztály számára, melyen a Gettó Milliomos (Slumdog Millinaire) c. amerikai-indiai filmet nézzük meg, mely Oscar-díjat is nyert legutóbb.

A film tartalmáról idemásolom a port.hu ajánlóját:

Eljön az igazság pillanata India legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Legyen Ön is milliomos! forgatásán. A stúdióban ülő közönség és a rá világító reflektorok előtt a tizennyolc éves, gettóból származó Jamal Maliknak válaszolnia kell az utolsó kérdésre, ami még elválasztja őt a húszmillió rúpiás főnyereménytől. A show házigazdája, Prem Kumar nem szimpatizál fiatal játékosával. Nem szereti, ha elveszik előle a reflektorfényt, különösen, ha ezt szintén egy utcáról felemelkedett ember teszi. Miután kialszanak a fények és véget ér a show, a rendőrség várja odakint a fiút, mert egyszerűen nem hiszik el neki, hogy tudhatta a választ az eddigi kérdésekre, ezért csalással vádolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr971452188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása