2010. október 05. írta: [Brn]
Sítábor - jelentkezés október 12-ig

Sítábor - jelentkezés október 12-ig

Idén a vezetőkkel, és még több csapattaggal kiegészülve egy igen egzotikus téli tábor vár ránk.

A helyszín: Ukrajna, (Kárpátalja határán innen és túl)
Időpont: karácsony előtt december 18-23.
A program: síelés, snowboardozás és minden egyéb Európa talán legérdekesebb, "legegzotikusabb" síterepén, amiről ha hazajössz, és elmeséled, nem hiszik el, hogy ott síeltél, főleg nem, hogy ausztriai színvonalon.

A történelmi Magyarország határain belüli szállásról elérhető LEGNAGYOBB pályarendszer vár rád az egykori határól mindössze 10 percre.

Mi is ez a színvonal:
50 km sípálya, ebből 12 km fekete, 20 km piros, 18 km kék +tanulópályák stb. amelyek 100%-ban hóágyúzhatóak, 14 db legmodernebb új 4 üléses Doppelmayr sílift.

Extrák: magyarlakta településen lakunk, magunknak főzünk, a nem síelőknek téli táborjellegű programok (hótalpazás, korizás, kulturális program magyar vonatkozásokkal, Hóvár nevű csúcs megmászása stb.)

A tavalyi nagyon elit helyekkel összevethető a síterep fejlettsége, így aki tavaly nem jött el, idén sem marad ki semmiből. Ára, és ez a fő ok, ami miatt ide mennénk, kb. fele a tavalyinak, ráadásul közelebb is van, így ezúttal mindenki el tud jönni, aki szeretne.
Az időpont a karácsony közelsége ellenére kedvezőbb, mint a márciusi teljes heti hiányzás, mert így csak két szünet előtti napot hiányoztok suliból. (H, K)


Paraméterek:
- dec 18. szombat hajnali indulás az 506 km-re fekvő körösmezői szállásunkra
- vasárnaptól szerdáig 4 nap síelés ESTI SÍELÉSSEL egybekötbe (több, mint 5 napnyi síelési lehetőség), illetve nem síelőknek alternatív téli táborszerű programok (lásd fent)
- napi 3-szori étkezés
- szállás matracokon, fűtött helyiségekben (hálózsákot kell csak hozni)
- december 23-i kora délutáni érkezés (hogy legyen karácsonyra időd (f)elkészülni)

tábordíj síbérlettel: 22 000 Ft
Nem síelőknek kb. 15 e Ft programtól és létszámtól függően.

Ehhez természetesen pár feltételnek teljesülnie kell, pl.: árfolyam, elég jelentkező, majdnem tele mikrobuszok, időben jelentkezés stb., de a teljes 6 napos túra semmi esetre sem fog többe kerülni, mint 25 000 Ft.

A legfontosabb, hogy a szuperolcsó, negyedáras(!) síbérleteket október 15-ig meg kell vennünk, így a jelentezéseket október 12-ig meg kell ejtenünk. Lenne lehetőség még október 28-ig való jelentkezésre, akkor kb. 10%-al több a bérlet, azaz összesen kb. 1000-1500 Ft-tal drágulna.

Szintén van lehetőség egy nappal korábbi, péntek reggeli indulásra, amennyiben a többség ezt igényli. (akár több sínap, akár a korábbi hazaérkezés érdekében)

Tehát jelentkezzetek emailben október 12-ig!

A nyelvi nehézségek nem jelentenek gondot, "tolmácsunk és idegenvezetőnk" az imént elsőként jelezte, hogy jön:)


JM!
Albert

(Aki ennél még extrább, hosszabb síelésre vágyik, mindezt a csapattal, cserkészekkel, annak ajánlom az idén induló SkiJAM cserkészsítábort, amely szervezésében én is részt veszek.

Természetesen csak úgy menjetek arra, ha ezen is részt vesztek:) Aki igényli, és eljött velünk Ukrajnába, annak tudok kedvezményes árú helyet szerezni ott kb. 59 000 Ft áron, ami a tavalyi sítúránkhoz képest nem is sokkal drágább, és ezért a világ legnagyobb síterepén, gleccserpályákon stb. lehet síelni 6 napig. Természetesen csak Ukrajna után!)

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr372348368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása