2011. május 26. írta: [Brn]
Két program jövő hét szombaton (jún.4.)

Két program jövő hét szombaton (jún.4.)

1. FOGADALOMTÉTEL
Mint korábban jeleztük, jövő héten szombaton (2011. június 4.) rendezzük évi hagyományos fogadalomtételünket, rendhagyó helyszínen.
Az alkalomra rajonként-korosztályonként külön találkozó lesz:

  • Frissen cserkészfogadalmat tevőknek: 17.30-kor a 61-es villamos városmajori megállójánál.
  • A Lázár Ervin raj tagjainak (Pókbangó, Szürkemarha, Ribizli, Menyét őrsök): 17.30-kor a 61-es villamos Szent János Kórháznál levő megállójában.
  • Rovereknek, vezetőknek: 17.30-kor a 61-es villamos Budagyöngyénél levő megállójában.

 

Kérjük, hogy pontban 17.30-kor mindenki legyen ott , mert az utazás nem villamossal lesz, éskésőbb nincs lehetőség csatlakozni a programhoz. Minden csoport egy kb. 50-60 perces erdei gyaloglásra készüljön az ehhez szükséges cipővel és kulaccsal. A fogadalomtételen minden cserkészkorú csapattag megjelenése kötelező, valamint teljes egyenruhában kötelező. A programról kb. 20.15-re mindenki visszaérhet Pasarétre/Moszkva-Széll Kálmán térre.



2. BÁLINT BESZÁMOLÓJA PERURÓL

A fogadalomtétel előtti fakultatív programként ajánljuk mindenki figyelmébe Gieszer Bálint beszámolóját.

A Szürkemarha őrs vezetője, a Medve őrs tagja, Gieszer Bálint mintegy hét hónapon át Peruban dolgozott egy misszió keretében. Az erről szóló vetített képes beszámolóját jövő héten szombaton tartja 16.00-tól 17.00-ig Pasatéren, a plébániai termek valamelyikében. (Felújítási munkák miatt nem tudjuk még pontosan hol, a helyszínen fog kiderülni.) Kérjük az érdeklődő csapattagokat, hogy hozzanak magukkal egyenruhát, hogy innen már közösen mehessünk át 17.30-ra a különböző találkozási pontokra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr272933586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása