2011. szeptember 13. írta: [Brn]
Csapatprogram szombaton

Csapatprogram szombaton


A program helyszíne: a Harang-völgy

A részletek:
Időpont: szeptember 17. szombat
Helyszín (! RENDHAGYÓ !): a Normafa-lejtőtől északkeletre fekvő Harang-völgy. (Kútvölgyi út - Béla király út - Harangvölgyi út)

Találkozók:
- csapattagoknak: egységesen 15.00-kor a Széll Kálmán (Moszkva) téren;
- szülőknek, barátainknak egységesen a Harang-völgyben 17.15-kor (ehhez kérünk mindenkit, hogy 17.00-ra érkezzen meg a Béla király út és a Harangvölgyi sarkán levő buszmegállóba (a Széll K. térről induló 155-ös busz) / parkolóba. Innen 5 perc séta a program helyszíne, csapattagok segítenek majd a navigálásban;
- szervezőknek András tájékoztatása és meghívása szerint 14.00-kor.

Figyelem, csapattagoknak nem érdemes késni, mert több különböző útvonalon közelítik meg a helyszínt!

Amit hozni kell:
- csapattagoknak: lányoktól süteményt/kekszet/gyümölcsöt, fiúktól gyümölcslevet kérünk. (Kérjük a chipsek, szénsavas üdítők helyett tényleg az imént említett dolgokból válasszunk!), teljes egyenruha, pohár;
- vendégeinknek: összegöngyölt polifoam (melyre ilyen állapotában ülni lehet).

A program:
a helyszínhez hasonlóan kissé rendhagyó lesz. A tervek szerint táborunk egy részletét és fotóbemutatót is berendezünk a helyszínen. Ezen kívül lesz csapatparancsnoki előadás a csapatban történő változásokról, de lesznek tábortűzi előadások is, noha tábortűz csak jelképesen lesz.

A program nagyjából 19.45 és 20.00 között ér véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr913222524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása