2012. április 07. írta: [Brn]
Képek a Lázár Ervin raj februári portyájáról

Képek a Lázár Ervin raj februári portyájáról

Mint azt korábban megírtuk, a Lázár Ervin cserkészraj 22 résztvevővel nagyon jó hangulatú, sikeres portyát tartott február végén. A helyszín nagyon különleges volt: az egykori hercegprímási kastélynyaraló a Gerecsében, Héregtől nem messze.


Laura és Ani vetélkedőt gyártottak
 

A program pénteken este kastélyismereti vetélkedő és más csapatjáték volt. Éjszakába nyúlt, mivel - mint megtudtuk - elég körülményes a feljutás a vadregényes környezetben magasodó kastélyhoz.

Másnap több útvonalon kirándultak az őrsök a környéken, közben mindenféle feladatokat kellett megoldaniuk. Délután szétdobtuk magunkat több csapatra, kreatív dizájncentert készítettünk elő. Este filmet néztünk és megemlékeztünk a kommunizmus áldozatairól is, melynek emléknapja éppen a portyánk idejére esett.


A kastély
 


Állandó lakók a közelben
 


Marhák

Tehén

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr544369253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása