2024. március 08. írta: Botond_P
Márciusi Turul kishírek

Márciusi Turul kishírek

Vezetői hétvége

A lassacskán rajjá formálódó Turul őrs március első hétvégéjét Tahitótfalun töltötte: másfél napos villámportyánk jó hangulatban telt, közösségépítő játékok mellett szakmai beszélgetésekre is jutott idő. Volt szó nevelési kérdésekről, fegyelmezésről, tábori programokról, kiégésről, kommunikációról, és számtalan más témáról, ami érinti az őrsök életét, csapatunk működését. Szombat estére a törzs (Attilával, mint főszakáccsal kiegészülve) egy finom lakomával is készült, megköszönve a vezetők kitartó munkáját.

Megalakult a tábori törzs

A vezetői hétvége mellett egy másik fotos esemény is történt a héten: kedd este megtartotta első megbeszélését az idei tábori törzs. A csapatszobában töltött 3 és fél óra alatt megegyeztünk a tábori program főbb pontjairól és leosztottuk egymás közt a szervezési feladatokat. Ennek eredményeképp megalakult 5 munkacsoport, egészségügy, GH, logisztika, nevelés, és pénzügy néven. Egyre biztosabb az idei táborhelyünk is, de erről, és minden egyéb táborral kapcsolatos információról a hamarosan érkező első körlevélből értesülhettek majd. Hogy mi lesz a tábori program, természetesen nem árulhatjuk el, úgyhogy gyertek és meglátjátok! Azért kedvcsinálónak itt egy kép, bizonyítékul ez egész esti munkánkról:

img_1532.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr2318344587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása