2014. április 08. írta: [Brn]
Tavaszi csillagtúra a Pilisben

Tavaszi csillagtúra a Pilisben

A beszámolót írta: Jakab Eszter, B.E.R. Padlizsán őrs

ber_3.jpg

A reggelünk úgy kezdődött, hogy különböző időpontokban találkoztunk a Batthyány téren. Minden csoport más-más HÉV-vel indult el Szentendre felé, majd más-más túraútvonalon haladt. Az ösvény és a táj lenyűgöző volt a rügyező fákkal, akárcsak a mesében. Az idő is nekünk kedvezett: merem állítani, hogy senki sem fagyott megy a hidegben.

Miután minden csoport lerótta a kitűzött utat, egy ponton találkozott a csapat: a Sikárosi-réten. Itt mindenki evett, ivott, kivéve, aki nem tudott, mert elrabolták. Az elrabolt Sománkért egy fantasztikus nyakkendőharcot vívtunk, ami rövidre sikeredett, de annál jobbra.

ber_1.jpg

Benedek Elek raj a Dömör-kapunál

A fantamesés játék után elindultunk a busz irányába, ismét csoportokban. Többé-kevésbé el is érték a csoportok a buszukat. Mikor visszaérkeztünk a hévmegállóba, a szülők már várták a kifáradt cserkészgyerekeiket. Végül mindenki hazament és boldogan gondolt vissza erre a csapattúrára.

DSC_0941.JPG

Csapattagok egy másik útvonalon, Dobogókőnél

ber_2.jpg

DSC_0953.JPG

Táborhely Király-kútnál, ahol 1999-ben a csapat is táborozott

DSC_0949.JPG

Ezen a réten valamikor 20 csapattag táborozott

DSC_0944.JPG

DSC_0961.JPG

Sikárosi-rét 1.

DSC_0958.JPG

Sikárosi-rét 2.

DSC_0965.JPG

Herbert bá' is eljött

DSC_0967.JPG

 

Az egész programon nagyjából 70-en vettünk részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr545985364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása