2018. november 28. írta: Jak.Esz.
Mikulás túra 2018

Mikulás túra 2018

a beszámolót Pinczi Barnabás (Natu) írta
csop.jpg

 

November 24-én, szombaton a Karlizsánok (Padlizsán és Karvaly őrs) szervezéseben az egész csapat túrázni ment. A rajok reggel 9-kor különböző helyszíneken gyülekeztek, majd indultak megkeresni a Mikulást.

mukiannusz.jpg
Dél előtt nemsokkal már az egész csapat a Gercsei kápolnánál volt. Még az esős időjárás miatt sem lankadt a túrázók kedve. Először őrsönkent oldottak meg egy kvízt, amely főleg az idei táborral volt kapcsolatos. Aki esetleg nem volt idén táborban. vagy már nem emlékezett pontosan, hogy melyik nap mi volt az ebéd, vagy, hogy Jakus Máté, csapatparancsnokunk hány órát aludt a tábor ideje alatt, annak is volt lehetősége pontot szerezni, ha tudta Dorka és Andris nemrégiben született kisfiának a nevét. A szerencsés nyertesek jutalomban részesültek, amit hazafele menet majszolhattak. 

miki_sapi.jpg

A kvíz után a Mikulás a segítségünket kérte, ugyanis elvesztette a szaloncukrait.

miki.jpg
Egy számháború keretein belül meg is kerestük, melyben a kék és piros csapat mérhette össze erejét. Akik sikeresen bejutottak az ellenfél bázisára, anélkül, hogy leolvasták volna a számukat, azok szerezhették meg a Mikulás csomagjait. A közel egy órás csatát a pirosak nyerték meg, de Mikulás szaloncukraiból mindenki egyformán kapott.

szamhaboru.jpg
Pihenésképpen ebéd következett, melyhez meleg teával szolgáltak a szervezők.

voros.jpg
Miután mindenki jóllakott, közösen indultunk tovább a túránk végcélja felé. A Hármashatárhegyen és a Vitorlázó repülőtéren keresztül haladva két órára a Hűvösvölgybe érkeztünk, ahol a szülők már várták az érkezésünket.

lab.jpg

Köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt ezt a programot!

A túráról készült képeket az alábbi linken keresztül tekinthetik meg, amit ezúton is köszönünk Zserta Bombornak. Köszi!

https://photos.app.goo.gl/Xn71NTgxDUTNRgAU7

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr7314400172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása