2020. március 19. írta: Botond_P
Megújult a Hajmási Péter!

Megújult a Hajmási Péter!

szolg_kozl.png Az elmúlt hét folyamán teljes ráncfelvarráson esett át csapatblogunk, mivel a régi dizájn felett nyolc évvel ezelőtti megjelenése óta eljárt az idő. Az új, letisztult megjelenés célja, hogy modernebbé és átláthatóbbá tegye a blogot, ezért néhány nem használt funkciótól megváltunk: ilyen a blog.hu-s kommentrendszer, melyet öt éve már senki nem használt. (A Facebook-os kommentelési lehetőség továbbra is megmarad.) Búcsúzunk az egész bejegyzéseket megjelenítő kezdőlaptól is, helyét egy egyszerűbb, kártyás lista vette át, így könnyebben, kevesebb görgetéssel megtalálhatóak a korábbi írások is.

A régi és az új megjelenés egymás mellett

 

A módosítások között szerepel az is, hogy két éve működő Instagram-oldalunkat közvetlen az oldalsávból lehet böngészni, szeretnénk a két platformot közelebb hozni egymáshoz. Technikai oldalról a legnagyobb fejlesztés, hogy a weblap elrendezése nem "merev", alkalmazkodik a kijelző méretéhez.

A Hajmási Péter megújítását célzó törekvéseink következő lépéseként feltöltünk naprakész információkat, melyek mind a csapattagok, mind az érdeklődők számára hasznosak lehetnek, mint például az aktuális eseményeink időpontjai, vagy az induló őrsök vezetőinek elérhetőségei

Végezetül megemlítem, ahogy a fejléc nagy "BETA" felirata is implikálja, egy frissen elkészült dizájnról van szó, hibák a lehető legteljesebb tesztelés mellett is előfordulhatnak. Kérem, ha valaki ilyet találna, írja meg kommentben, az operációs rendszere és böngészője megemlítésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr5015534706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása