2012. szeptember 13. írta: [Brn]
Újra együtt a csapat – évadkezdő találkozó szeptember 22-én, szombaton!

Újra együtt a csapat – évadkezdő találkozó szeptember 22-én, szombaton!

tabortuz2012.JPG

Idén sem marad el szeptember all-time favorite programja, a nyári táborra emlékező tábortűz! Tavaly új helyszínnel kísérleteztünk, idén viszont újra a Cserkészpark lesz az irány. Nézzük sorban, mi várható jövő hét szombaton.

Szombat délelőtt, Pasarét, templom: csapatunk lelki életének legfőbb gondozója, Pió testvér ünnepi mise keretében tesz örökfogadalmat.

TALÁLKOZÓ: 10.30-kor a templom előtt, teljes egyenruhában (ugyan a mise később kezdődik, a korábbi érkezés azért fontos, mert foglalt helyünk van a templomban és közös bevonulást is tervezünk)
FIGYELEM! Csapatunk segít a misét követő agape előkészítésében, ezért külön tájékoztatás szerint egyes őrsöknek a találkozó 9.00-kor lesz a Kájoni házban! Kérem, hogy ebben mindenki a saját őrsvezetőjére figyeljen! (Az agape 12.30-kor kezdődik.)

Szombaton délután
, Adyliget, Sztrilich Pál cserkészpark: hagyományos tábortűz!

TALÁLKOZÓ: 17.30-kor a parkban! A misén résztvevő csapattagok közösen mennek a helyszínre.
A helyszínt nem ismerő vendégeinknek alább egy térkép is látható a megközelítésről:


Adyligeti cserkészpark megközelítése nagyobb térképen való megjelenítése

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr484774691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása