2008. október 23. írta: öcsiscout
DS-portya

DS-portya

Visegrád 2008. ősz

 

/lassan mesélő stílusban/

Hol-volt, hol nem volt, Szentendre Downtown is túl (nem vicc így írja ki a távolsági busz...), Dunabogdányban volt 5 sólyom kik pogácsát ettek. Addig addig ettek míg este nem lett, és ekkor útra kerekedtek (meg a hasuk is kerekedett)....Szerencsét mentek próbálni a sötét erődbe.-Lámpa le, irány előre! Szólt a parancs, hisz nem volt több narancs. (se pogácsa).

Ahogy haladtak előre, Öcsinek megszólalt az érzéke: -Hmm, lehet hogy tévedtem, és észak helyett délre mentem? Benedek sebtibe! Iránytűt vedd kezedbe! Hamar kiderült, hogy nem lesz ez kis túra, örültek ha beérnek hajnalra. Az irányt többször is elvétették, az őrsvezető fejét ezért levétették. Már mindenki Visegrádon horkolt, holtfáradtan  hajnali háromra hálózsákba, egyedül  Máté zoknija mászott mindenki orrába.

Reggel a sok jó cimbora megnézte a szomszéd király várát, mindegyik rojtosra járta a lábát, majd boboztak, Áronra vártak, ettek, ittak, jót mulattak. Az egyik legkomolyabb legényről fényképp készült, mikor épp bobban csúszni (kész)ült.

Este Kornél titkos szertartásban lett az őrsvezető, és mivel a gonosz boszorka meghalt, a sárkányokat levágták, mind a 30 virslit megették, 3 filmet megnézték, reggel hazatértek.

Őket már a-só-kappan-agy-harang nem választja el s boldogan éltek míg meg nem haltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr68728711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása