2008. november 12. írta: [Brn]
Marhák és Rákok

Marhák és Rákok

Drága Olvasók, most Laci írása és képei következnek!

November első napján a Szürkemarha és a Rák őrs felkerekedett, hogy felfedezze az őstenger titkait. Eme elhatározásuk sikerrel végződött, láttak mindenféle állatot: az ammoniteszektől kezdve, az őshüllőkön át, egészen az elefánttal rokonságot tartó dugongig (ezen sokat nevetgéltem - Barna). Megfejtették a múzeum által kreált feladványt, rengeteg kérdésre találva választ, majd a jogosan megérdemelt jutalmuk (csoki és minikártya) elfogyasztása és elpakolása után, mivel idejük volt bőven mint az (ős)tenger, szobormászással és focival (rák-marha: 7:2) mulatták az időt.


A szürkemarha őrs a csúfos vereséget persze korrigálni akarta, ezért visszavágót kértek, melynek eredményéről természetesen tájékoztatjuk a kedves listatagokat!


Ábrahám Laci

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr61764435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása