2009. január 19. írta: kontár[Kalmano]
Rajkori Zugligeten

Rajkori Zugligeten

Múlt szombaton a BIK raj idősebb 4 őrse közös rajkorcsolyázáson vett részt. Helyszín a zugligeti 58-as kisvendéglő korcsolyapályája. A közös korizáson 13-an vettünk részt. A nemek aránya már-már ideális volt, 2 fiú, és 11 lány. : ). Ezúton is gratulálok Dávidnak, miért olyan jól tűrte a nőuralmat.

Nekem személy szerint nagyon tetszett az egész hely hangulata, amit a gyönyörű táj, és a hangszórókból bömbölő sláger rádió csak tovább fokozott. A pálya inkább nevezhető meghittnek, mint ideálisnak, bár egy olyan kezdőt, mint amilyen én is vagyok, nem érdekel, ha méteres kátyúkba csúszik bele. Mindegy, hogy hol, és miért esik az ember, a fő az, hogy fel tudjon kelni.

Azért örömmel láttam, hogy a fiatal generáció kétszer olyan bátran lép a jégre, mint én, és tízszer olyan jól korizik. A szamóca őrs tagjai például hátra felé csúszással, és koszorúzással szórakoztatták egymást, a rák őrs egyetlen tagja pedig botcsinálta hokikapusként remekelt a pályán.

Mindent egybevetve remekül sikerült a két órák korcsolyázás, csak egy cipő tűnt el a végén, amit vagy háromnegyed órán keresztül kerestünk, de ez sem lombozta le a társaságot.

Végül egy kis reklám. A zugligeti koripályát mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon meghitt, eldugott, hétköznap szinte teljesen üres, és minden nap nyitva van reggel 8-tól este 6-ig. A belépő 800 HUF, amivel egész nap a pályán lehet tartózkodni.

Legvégül pedig következzen két kép. Az egyiken korcsolyázók láthatóak, a másikon pedig a raj. : ) A többi kép megtekinthető a www.erzsi.fotogyujtemeny.hu weboldalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr75889810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása