2009. január 22. írta: mrd [Miki]
Falka télitábor beszámoló

Falka télitábor beszámoló

Három nap. De felért tízzel. :)

Enikővel már pénteken nekivágtunk, hogy mire a gyerkők megérkeznek, már jól be legyen fűtve. Ez nagyrészt sikerült is, bár a vizes cserépkálya begyújtásának módszerét nedves papír, vizes keményfa kombinációval még lehetne fejleszteni. :)

Amúgy volt kirándulás, színház, forgószínpad, szánkózás, Maugli megkeresése, meg harc a vörös kutyákkal és tüzijáték (a Solymoknak köszönhetően), szóval nem unatkoztunk. Második éjszakára pedig már úgy befűtöttünk, hogy többeknek takaróra sem volt szükségük.

A programok, a cserépkályhás fűtés, a kannás víz, a két pislogó villanykörte petróleumlámpákkal mind igazi farkaskölyköknek való kihívás volt. A vezetőknek meg a gyerkők. :)

A hazaút megszervezésében nem remekeltem, mert a kinézett járatokat elfelejtettem, és így egy busszal hamarább indult el a csapat apraja (létszámban a nagyja :). Akik viszont tévedésből az egy órával hosszabb menetidejű fóti vonatra szálltak. Valamivel mégis el kellett ütni az időt. :)

A korai indulás miatt, amit még az elhúzódó program is nehezített, minden szanaszét maradt. Így persze Enikővel maradtunk pakolni, mosogatni, rendetrakni. Mikor elkészültünk, hulla fáradtan ledőltünk aludni, és hogy elérjük a buszt beállítottam az órám. Rosszul. Szerencsére ment még egy utolsó. :) Tízre értünk a Nyugatiba.

És mindez képekben is megtekinthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr18895669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása