2009. június 24. írta: [Brn]
Amit a táborról most tudni kell...

Amit a táborról most tudni kell...

Ülő Bika, Texas Bill és az Őrült Ló mindenkit visszautasíthatatlan szeretettel meghív

az Új Világ Telepeseinek kalandjaira!

Vadnyugati Suhancok és Veteránok!

 

Az Ördög jobb-, és balkeze is int felétek, hogy tekintetetek a hét mesterlövészre vessétek, mert most nem lehet kifogás, hogy valaki jó, rossz, esetleg csúf, ha tábortűz mellett szólhat a vadnyugati blues.

Július hatodikán minden
- indián
- bandita
- hamiskártyás
- aranyásó
- bányász
- lovász
- távírdász
- kéksapkás
(és a Gábor is)

nyeregbe, hogy NYUGAT-nak induljon Balatongyörökre. A következő a rend:

Mindenki, aki nem „Totemállító és Építész Bill”, kötelezően leadja nagy csomagját, hogy útközben véletlenül se cipeljen bírhatatlan málhát – méghozzá július ötödikén tizenegy és egy között, a pasaréti templom mögött! (A hátsó zöld kocsibeálló nyitva lesz, mindenkit köszönt Bugyesz Papesz.)

Majd július hatodikán indulunk, innentől szűnik a rím:

Nagyon lihegő drótszamarak (Avagy: Hosszú kerékpáros túra). Találkozó július 6-án, hétfőn reggel pontban 7:10-kor a Déli pályaudvaron, vágányok elejénél. (A felpakolás sok idő, ezért kérjük, hogy senki se késsen!) Felelős vezető: Stark Ági.

Kevésbé lihegő drótszamarak (Avagy: Rövid kerékpáros túra). Találkozó július 6-án, hétfőn reggel 7:15-kor a Déli pályaudvaron, vágányok elejénél. (A felpakolás sok idő, ezért kérjük, hogy senki se késsen!) Felelős vezető: Martinovich András.

Rezolút trapperek (Avagy: Nehéz gyalogos túra). Találkozó július 6-án, hétfőn reggel 5:45-kor a Déli pályaudvaron, a vágányok elejénél. Bár az idő valóban korai, kérjük, hogy mindenki időben érjen oda! Felelős vezető: Borbás Barna.

Terápiás trapperek (Könnyebb gyalogtúra). Találkozó július 6-án, hétfőn reggel 6:30-kor a Déli pályaudvaron, a vágányok elejénél. Felelős vezető: Halabuk Erzsi.

Totemállítók és Építész Billek (Avagy: Rendkívüli tábori építmények különítménye). (csomagjukat vasárnap leadni nem kell!!!) Találkozó július 6-án, hétfőn reggel 6:45-kor a Déli pályaudvaron, a vágányok elejénél. Felelős vezető: Martinovich Kálmán.

Nem minden a külső, tartja mondás/
Cinkelt lap és szivar nélkül hiába vagy kártyás.

Készüljetek, gyertek! Üdvözöl titeket:
Butch Cassidy, Sundance kölyök, Bloody Mary, Lucky Luke, Old Shatterhand, Old Firehand

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr931205230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása