2010. július 22. írta: [Brn]
Szenzációs tábori képek!

Szenzációs tábori képek!

 Ugyan még alig bukkant fel néhány webes galéria a 2010-es tábor képeivel, a HP szerk. birtokába máris szenzációs felvételek kerültek! A tovább után megtekinthető!

 

Felkészült építésvezetőinknek hála, idén különleges tábori építmények születtek. A mintegy 46 000 millió EUR összköltséget tagdíjakból és pályázati pénzekből Jakabb Zita teremtette elő.

 

A képen a Sólyom őrs látható, amint az éjszakai túrán 24 emeletes kártyavárat épít, kereszthuzatban, kényszerzubbonyban. (a kép éjjel 02:31-kor készült, vaku nélkül, sajnos)

 

Az ebéd menüjével elégedetlen táborlakó Szabó Peti (vagy ahogy Jakus Gergő emlegette: Pető Szabi) élelmiszerszállító autója mellett tüntet csendesen. Kissé haragos arckifejezésén a "soha a büdös életbe' több sajtkrémet látni nem akarok!" életérzés látszik éppen.

 

Teljesen átlagos tábori napon vidám farkaskölykök szánkóznak az alakulótér mellett.

 

A csapat táborszervező vezetősége. Mint az látható, a cserkésztábor nem mindig alkalmas borotválkozásra, ezért az arc szőrzete néhol burjánzik. Egyedül Török Marci tudott figyelni a sima és férfias bőrre (jobbra fent).

 

Milán napostiszt rendre utasítja a mindig fegyelmezetlen Stark Esztert, mögötte Benedek áll vigyázban, de közben már a vacsorára gondol.

 

Őrsi fotó a Menyét őrsről, kedden.

 

Papp Miki farkaskölyköket tanít az erdei életmódra.

 

Csapatunk focis különítménye egész jól szerepelt egy közelmúltbeli kisebb meccs-sorozaton.

 

Utótábori hangulat.

 

 

Végül Kálmán kérésére, tábor- és csapatparancsnoki imázsa, egyéni kultusza építésére közlünk egy képet róla is:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr602168249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása