2010. október 19. írta: [Brn]
Dzsem Bori - Ismét nagy siker volt csapatunknak a dzsemes válogató!

Dzsem Bori - Ismét nagy siker volt csapatunknak a dzsemes válogató!

2010. szeptember 24-26-ig zajlott a 2011-es svédországi jamboree résztvevő/ŐV/IST válogatója, csapatunk számára rendkívül eredményesen. Erről olvasható alább Szasza beszámolója.

Újra itt van. No nem a nagy csapatra (vagy az őszre) gondolok ezúttal, hanem a négyévente megrendezett World Scout Jamboree-ra. Legutóbb a mi csapatunkból került ki a kontingensvezető, és még annál is több résztvevő, illetve IST-tag.

Feltettuk hát a lécet, nem múlhattuk alul magunkat. A felkeszitő hétvége előtt csak pár hét állt a rendelkezésünkre, hogy a hosszú nyár után rendezzük sorainkat es belecsapjunk a lekvárba.

Nem építgettünk légvárakat. Tartottunk egy rövid felkészítést a jelentkezőknek, és a munka meghozta gyümölcsét. A felkészítés főnyereménye: tizenkilenc. Mennyi??? 19.
Veregessük meg a vállukat es segitsük őket, hogy mind a tizenkilenc csapattag kijuthasson! Sweden 2010. Simply Scouting.

Congratulations.    Szasza

***

Most pedig Szakolczai Blanka rövid élményleírása következik:

Nekem tényleg nagyon jó élmény volt. A válogató után úgy éreztem, hogy ha nem kerülök be a jamboree-csapatba, akkor is feltétlenül megérte elmenni. Nagyon aranyosak voltak az őrstársaim és az őrsvezetőm is. Jók voltak az állomások is (az akadályverseny, az éneklések stb.), csak a logikai, de főleg a műveltségi teszt volt borzasztóan nehéz, ami egy kicsit elkedvetlenített. De hát a többieknek sem volt könnyebb. Nagyon örülök, hogy felvettek és már kiváncsian várom a jamboree-t.
                                                                               Blanka

***

A válogatón csapatunkból sikeresek voltak:

Török Áron, Szűcs Benedek, Kaszás Flóra, Eszik Barbara, Fekete Zsófi, Szakolczai Blanka, Constantinovits Kinga, Nagy Noémi, Pethes Laura, Biró Boldizsár, Győrfi Alex, Berta Zsombor, Constantinovits Levente, Palágyi Joli, Palágyi Sophie, Hamrák Anna, Pethes Zsófia, Vikuk Zsuzsi, Rudi Alexandra

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr292384897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása