2011. május 14. írta: [Brn]
Exklúzív! Bálint visszatért, újraegyesült a Szürkemarha őrs!

Exklúzív! Bálint visszatért, újraegyesült a Szürkemarha őrs!

A csapatvezetés, a rajvezetés, a Szürkemarha őrs és a 46-os sajtószolgálat elképesztő örömmel jelenti (amit egyébként a legtöbben már tuti hallottak): Bálint hazatért Peruból. Október elsejétől május 8-ig tartó kiküldetése ezennel véget ért, ezt követően pedig a mai napon (május 13.) délelőtt újraegyesülhetett a Szürkemarha őrs is. Az eseményre az őrs többé-kevésbé titkos, saját (még a marhák által készített szemetestárolóval is ellátott) helyén került sor.

Ezt követően ismét Bálint az őrs első számú vezetője, Zaga és Ambrus közreműködése viszont nem szűnik meg, szeptembertől pedig új értelmet nyer majd. Nekik ezúton is köszönjük, hogy lelkiismeretesen, időt nem kímélve foglalkoztak az őrssel!

Bálint a Vangelis-zenére komponált re-union szertartás után villáminterjút adott Hajmási Péternek.

 

Szia Bálint, nagyon örülünk, hogy itt vagy! Először is muszáj megkérdezni, hogy végül megérte-e ez a hosszú perui út: tanultál-e, gyarapodtál-e, tapasztalatokat szereztél-e?

Igen!

Tervezel-e ezután kevesebbet foglalkozni a csapattal az őrssel, esetleg a közelgő táborral, vagy bármivel, ami hozzánk kapcsolódik?

Nem!

Köszönöm az interjút!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr142902919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása