2011. augusztus 02. írta: [Brn]
Jelentés a svédországi dzsemboriról

Jelentés a svédországi dzsemboriról

Az alábbi néhány sor csapatunk dzsemesei által küldött információmorzsák alapján készült.

Kedves Csapattagok!

A 22. Cserkész Világtalálkozóról (22nd World Scout Jamboree) jelentkezünk Svédországból, Rinkaby mellől (Skåne tartomány, Dél-Svédország). Összesen 39 000 (!) résztvevőből 213-an vagyunk magyarok (135 résztvevő, 12 őrsvezető, 4 rajparancsnok, 51 IST és 11 CMT), 16-an pedig a csapatot képviseljük, ami igen szép szám; csapatunk delegálta az egyik legtöbb cserkészt a magyar kontingensbe.

Mivel a négy rajunk és az IST/CMT körlet szinte a dzsembori két ellentétes végében kapott helyet, így egy kisebb túrára vállalkozik az, aki meg akar mást látogatni. (A Wigner Jenő raj – CMT sátor távolság gyaloglási rekordját Szergej tartja 23 perccel.) Egyébként nagyon jól vagyunk, nincsen semmi probléma (ez a képeken is látszik), persze azért a szokatlan időjárási viszonyokkal meg kell küzdeni. Rengeteg érdekes emberrel lehet itt találkozni, például itt volt Bear Grylls, a kissé elborult természetjárási szokásairól ismert angol főcserkész is. Erről szól ez a videó:

Reméljük, később még jelentkezhetünk további információkkal és képekkel.

JM!

a csapat dzsemborisai

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr553120563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása