2011. szeptember 27. írta: [Brn]
Ribizli Portya 2011.

Ribizli Portya 2011.

A 2011-es őrsi portyánk Vácon volt. Augusztus 28-án reggel indult a vonatunk. Mindenki időben megérkezett (P.Laura, P.Szofi, K.Flóra, Sz.Blanka, C.Kinga) és egy kis utazás után Vácra érkeztünk. A boltban gyorsan bevásároltunk,majd kezdetét vette a szokásos városi vetélkedő. Így lehetőségünk nyílt arra,hogy jobban megismerjük a helyet, körül nézhessünk.

Délutánra már a szálláson voltunk: a 811-es Szent József cs.cs. otthonában. Este eggyel többen lettünk, mivel N.Kriszti is megérkezett. Ezután esti meglepi programra igyekeztünk. Másnap korán keltünk,mert a Mogyoródi Aquaparkba mentünk. Akkorra már egy újabb ribizli taggal bővültünk (F.Zsófi). Így már heten, majdnem teljes létszámmal indultunk el. Rengeteg csúszdázás után, este 6-kor indultunk vissza a szállásra. A filmnézés sem maradt ki aznap, csak utána aludtunk el.

30-án délelőtt még megnéztük a Duna-partot, majd ott röpiztünk. Persze,mint minden portyán,most is remek volt a hangulat. Később a szállás kitakarítása után, vonatra szállva, gazdag, jó élményekkel értünk haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr53260348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása