2013. június 10. írta: tmzajforras
Napsütés, nyár, fagyi - BIK portya Nagybörzsönyben

Napsütés, nyár, fagyi - BIK portya Nagybörzsönyben

Május 24-26-án portyázni volt a BIK, erről Zsófi beszámolóját olvashatjátok - A szerk.

Idén már másodszorra ment portyázni BIK rajunk. Októberben Dobogókőt csodáltuk meg a nagy ködben, most Nagybörzsönyben töltöttünk el egy hétvégét a napsütésben (!) .

4.jpg

Egy nagyon jó kis társaság verődött össze pénteken a Nyugati pályaudvaron. Megérkezésünk után a csapat házimozi berendezése jóvoltából egy vicces filmmel izzítottuk be a hangulatot.

17.jpg

Szombaton - csak, hogy ki ne merüljünk a program-rengetegben – Nagyirtás célpontunkat a kisvasút zötykölődő kerekein közelítettük meg. Ott móka és kacagás mellett egy méta-bajnokságban mutattuk meg egymásnak erőnket, majd folytattuk utunkat a Börzsöny festői szépségű erdőiben.

15.jpg

1.jpg
9.jpg

3.jpg

14.jpg

Falunkba beérve egy kiadós kétgombócos fagyi után Marci által íjászatot tanulhattunk a kertben. Bibliai ismeretükről egy honfoglaló játék keretében számoltak be a raj tagjai, amit Beni és Lili csapata nyert!:)

5.jpg

6.jpg

16.jpg

10.jpg

Este a tábortűz mellett Harisnyás Pippi kalandjaiba pillanthattak be a gyerekek saját előadásaikkal bővítve.

13.jpgAnnika, Harisnyás Pippi, Nilsson úr, és Tommy

Vasárnap közös mise után fáradtan, de élményekkel teli vehettünk részt a családi ebéden.

8.jpg

További képeink:

Zsófi képei

Erzsi képei

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr465353835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása