2013. augusztus 01. írta: biroboldi
Vezetői hétvége 2013.

Vezetői hétvége 2013.

csoportkép.jpg
A tábor közeledtével kedvcsináló gyanánt rövid összefoglalót közöl a csapatvezetőség a július 5-7. közötti vezetői portyáról, ahol szép számmal, majd' húszan voltunk jelen.

A hétvégét Török Marciék Balatonhoz méltóan idilli nyaralójában töltöttük Zamárdiban. Az esemény egyáltalán nem volt céltalan; nem csak hasat süttetni, lubickolni és sütögetni mentünk le, hanem csapatot érintő fontos változásokat és problémákat is megtárgyaltunk kerekasztal-beszélgetéseken és egymást is okítottuk kiselőadásokkal. Persze a fürdést és a tűz körül ülős kötetlen beszélgetéseket sem hagytuk ki.

Péntek délután érkeztünk Zamárdiba. Vacsorára mindenki megsütötte az általa hozottakat, majd egy csapatépítő játékot játszottunk késő estig. Másnap fontos témákat beszéltünk meg és képzéseket hallgattunk, meg-megszakítva lazító csobbanásokkal és egy nagyon finom görög salátával. Este nagyon finom gulyást készített nekünk Marci. Ezután sokáig beszélgettünk, majd beiktattunk egy éjszakai fürdőzést. Az egész hétvégét egy misével zártuk vasárnap. Még egy kicsit strandoltunk, majd mindenki hazament.

Jövőre még többen megyünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://46os.blog.hu/api/trackback/id/tr375437208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása